Belysning

Vi har lamper for enhver smag og i alle prisklasser.
Besøg vores store udstilling i butikken.

Se mere

Leverandør af lamper i alle prisklasser

Vi tilbyder et stort udvalg af kendte og mindre kendte designerlamper, der kan bringe lys og glæde i dit hjem.
I vores butik finder du lamper til en hver smag i mange forskellige mærker, og lige så mange forskellige prisklasser.

Se vores store udstilling i butikken, hvor du også finder udendørsbelysning, terrassevarmere og meget mere af det, der giver lys og varme til hverdag og fest.

Hos os får du mere end bare en lampe – vores råd og service følger med – helt gratis.

Belysningskataloger

Se nyeste katalog fra Lys Punkt her eller

Se mere på lyspunkt.dk

Se nyeste lys-katalog fra El-Salg her eller

Se mere på elsalg.dk

Vi forhandler et bredt udvalg af mærker som bl.a.:

UNIKT FYNSK HÅNDVÆRK

LE KLINT

LE KLINT er kendt for deres stærke og unikke designs, hvor det klassiske håndværk kommer til udtryk og også holdes i hævd af de såkaldte foldeteknikker, der kendetegner LE KLINT. Her er der intet, der hedder samlebåndsarbejde eller masseproduktion.

TYSK QUALITET FRA

Paul Neuhaus

Belysning i topkvalitet direkte fra producenten. Brandet markedsfører sig på et bredt udvalg af lamper med attraktivt design og priser. Oplev det store udvalg af imponerende lamper i forskellige stilarter til dit hjem. Det perfekte lys for enhver smag!

SKANDINAVISK KVALITET FRA

Belid

Svensk kvalitetsdesign af bedste kaliber. Deres lamper i skandinavisk design varierer i design og appellerer til enhver smag.

TIDSLØSE KOLLEKTIONER FRA

ANTIDARK

ANTIDARKS kollektion er karakteristisk, minimalistisk og tidsløs. Designer belysning, som former det rum du befinder dig i, både ude og inde, og  giver den helt rette stemning og perfekte lys til dit rum. Her får du belysning, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed.

DEKORATIV BELYSNING FRA

Frandsen/Verpan

Frandsen skaber dekorativ, tidløs belysning, der inspirerer til nysgerrighed og tilføjer personlighed til ethvert rum. Inspirerende og smukt lysdesign til ethvert hjem.

KVALITETSBELYSNING FRA

Nordlux

Nordlux passion er at inspirere folk til at få mest muligt ud af deres belysning. Deres produktsortiment kendetegnes ved lang levetid, æstetisk design, brugervenlighed og konkurrencedygtige priser.

PRISVINDENDE LØSNINGER FRA

Lampefeber

Mere end 30 års erfaring med designlamper og belysningsløsninger til private hjem. Specialister i hele serier af lamper der skaber en gennemgående, rød tråd i din boligindretning.

DANSK INNOVATION FRA

Light-Point Copenhagen

Dansk design i ekstraordinær høj kvalitet og godt håndværk. Lamper der giver en unik emotionel oplevelse i ethvert rum, produkter der stræber efter en ideel balance mellem perfekt form, æstetik, minimalisme og LED-teknologi.

Udendørsbelysning, der skaber mere end god stemning

Udendørsbelysning på terrassen, i udestuen eller i hyggekrogen skaber ikke bare en hyggelig stemning, men forlænger også muligheden for at opholde sig udendørs når mørket falder på.
Og så skal din udendørsbelysning også opfylde dit behov for lys i garage, indkørsel og udhæng m.v.

Se vores store udstilling af lamper og lyskæder i butikken, og lad os hjælpe dig med den rigtige hyggebelysning eller lampen, der skal opfylde konkrete funktioner udendørs.

Vi tilbyder et bredt udvalg af udendørsbelysning og noget for enhver pengepung.

INSPIRATION

Et lille udvalg af det, du finder i vores butik.

 

Hos os finder du belysning til både inde og ude

Bliv leverandør af belysning og lamper til Eldorado, og få dit logo på her!


Skriv til os

Ring til os