Garderobe & Walk-in

Komplette og kundetilpassede løsninger efter mål.
Find inspiration i vores store udstilling og ta’ os med på råd og vejledning.

Se mere

Vi samarbejder med mogensen

Mogensen er en dansk producent af garderobe- og skydedørsløsninger og er specialister i skydedøre efter mål. Som de eneste i Danmark bygger de skydedøre efter mål, der er helt op til 350 cm høje og 250 cm brede. Disse ekstra store skydedøre giver dig et elegant design på fronten af garderobeskabet og et utal af indretningsmuligheder.
I Eldorado er vi stolte af samarbejdet med mogensen, som også er specialiseret i at bygge skydedøre til rum med skrå lofter, og kan levere alle former for walk-in closets.
Besøg os i butikken og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til din behov.
DE POPULÆRE

Walk-in closet

En Walk-in løsning er populær. Det giver både overblik og en masse opbevaringsplads der er skjult bag et par skydedøre. Ethvert rum over en vis størrelse kan indrettes med walk-in-closet, og løsningen kræver ikke opbygning af mure eller flere rum.

Se mere
PLADSBESPARENDE

Skydedøre/-låger efter mål

Skydedøre er den pladsbesparende løsning. De åbner til siden og tager ingen plads i rummet, når de åbnes. Vil du optimere pladsen, er skydelåger den rigtige løsning – også som erstatning for en dør. Vores skydedøre- &-låger passer ind i alle typer for bolig, virksomhed, lejlighed eller kontor m.v.

Se mere
UENDELIGT UDVALG AF

Farver og materialer

Med uendeligt farve- og materialeudvalg og mange kombinationsmuligheder kan du få dit eget individuelle udtryk på dit garderobeskab eller walk-in closet.  Alle skabsløsninger er tilpasset det enkelte rum, og fås med alt hvad du har brug for af inventar. Besøg vores store udstilling og lad os vise dig dine mulighederne!

Se mere

Komplette og færdige garderobeløsninger

Hent inspiration til dit næste garderobeskab i vores store udstilling. Vi er altid klar til en helt uforpligtende snak og hjælper dig fra A-Z.

Vi fører markedets bredeste udvalg af skabsløsninger, inventar og flotte skydedøre.

Kig forbi eller ring 6475 1640

INSPIRATION

til dit valg af garderobe eller walk-in closet.

Rumdeler/skydedøre

Skydelåger

Walk-in closet og inventar

X
Køkken, bryggers, garderobe? Lad os hjælpe dig

Kontakt os på tlf. 6475 1640

Skriv til os

Ring til os